Banner 1 Banner 2 Banner 3

Το τυροκομείο «ΑΙΓΑΓΡΟΣ» θα το βρείτε στο Λατζιμά Ρεθύμνου (πρώην Δήμος Αρκαδίου).
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μάρτιο του 2012,  με σύγχρονο εξοπλισμό σε μηχανήματα και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, χωρίς όμως να παρεκκλίνει από τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των προϊόντων.

  • Τα παραδοσιακά αγνά προϊόντα γάλακτος που παρασκευάζονται στο Τυροκομείο μας είναι αποκλειστικά από φρέσκο γάλα αιγοπροβάτων.
  • Η μέγιστη ποσότητα γάλακτος που είναι δυνατόν να επεξεργαστεί η συγκεκριμένη τυροκομική μονάδα μπορεί να φτάσει και τους 2 τόνους ημερησίως.
  • Τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων παραγωγής της είναι η εξαιρετική ποιότητα, η προσεγμένη συσκευασία τους και οι προσιτές τιμές αυτών.
  • Τα προϊόντα που παράγονται στο Τυροκομείο είναι βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές τηρώντας πάντα τους κανόνες ασφαλείας τροφίμων όπως αυτό αποδεικνύεται από την πιστοποίηση HACCP 22000 που διαθέτει.

Στόχος των ανθρώπων του Τυροκομείου «ΑΙΓΑΓΡΟΣ», είναι η δυναμική εξέλιξη των προϊόντων στην Ελληνική αγορά, η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και η επέκταση της γκάμας των προϊόντων μας, με γνώμονα την ποιότητα , τα αγνά υλικά χωρίς τη χρήση πρόσθετων συντηρητικών, χρωστικών και ομοιωμάτων,και το σεβασμό στην παράδοση, κατακτώντας έτσι τη δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη.

 

 

                                          ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ



Η πρώτη ύλη που επεξεργαζόμαστε στις εγκαταστάσεις μας αποτελείται από 100% φρέσκο πρόβειο και γίδινο γάλα. Το γάλα αυτό προέρχεται αποκλειστικά από επιλεγμένα αγροκτήματα, που βρίσκονται στον ορεινό του Ψηλορείτη και της ευρύτερης περιοχής. Το γάλα αμέσως μετά το άρμεγμα συλλέγεται και μέσα σε λίγες ώρες μεταφέρεται στο εργοστάσιο μας.

 


Η παραγωγή μας βασίζεται στον άριστο συνδυασμό παράδοσης και σύγχρονης τεχνολογίας. Η παραγωγή τυριών  γίνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις απαιτήσεις της προηγμένης τεχνολογίας και των συνθηκών υγιεινής για την παραγωγή ευπαθών προϊόντων.

 


Το νέο κτήριο διαθέτει χώρους παραγωγής και αποθήκευσης, στεγάζοντας όλες τις παραγωγικές λειτουργίες, τους αποθηκευτικούς χώρους των προϊόντων, τα γραφεία, και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις.

 


Η άριστη ποιότητα των προϊόντων, επιτυγχάνεται με καθημερινούς ελέγχους σε όλα τα στάδια, από την περισυλλογή του γάλακτος μέχρι την παραγωγή του τελικού προϊόντος. Πέραν τους εσωτερικούς ελέγχους , η εταιρεία μας διενεργεί και εξωτερικούς ελέγχους στέλνοντας δείγματα τελικού προϊόντος για ανάλυση σε ιδιωτικά διαπιστευμένα εργαστήρια τα οποία εφαρμόζουν συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO.

 

Το Τυροκομείο διαθέτει τον κωδικό ΕΛΟΓΑΚ 29825. Μετά από έλεγχο του ΕΦΕΤ στις εγκαταστάσεις και αφού βεβαιώθηκε ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων με ασφάλεια μας έδωσε τον κωδικό ΕΦΕΤ 42.2444 για οποιαδήποτε χρήση. Επιπλέον, το Τυροκομείο προσπαθώντας να διασφαλίσει με οποιοδήποτε τρόπο την ασφάλεια των Τροφίμων απέκτησε και την πιστοποίηση ISO 22000:2005 - Σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων με την οποία τηρούνται οι αρχές HACCP που επιβάλλει ο ΕΦΕΤ.

 

 

 

Freezemedia.eu